Therese Lilja

17 september 2017

Favorit

Hej fina du!




Fick lite egentid med min minsta skatt i dag när Daniel var med Olivia på simskolan. Som verkar gå hur bra som helst och hon tycker det är jättekul.  Så medan dom va där planterade jag och Melissa lite lökar i rabatterna och plockade av alla tomater så de får mogna inne. Sedan ville Melissa ta en cykelpromenad och va en stund i lekparken.

På förmiddagen hade vi min kusin här med Nova och Melvin. Barnen lekte non stopp och sprang in och ut och hade det så kul. Olivia har saknat Nova så och här om dagen satt hon framför tv och snyftade för hon längtade så. Inte så lätt när man är liten och ens kompisar är större och börjar förskoleklass. Lilla hjärtat ❤



Nu ligger barnen och jag ska beställa veckans mat och ta en dusch. Sedan blir det mys i soffan framför våran serie. Dags för sista avsnittet. Sedan måste vi hitta något nytt att titta på. Älskar föresten söndagar. Laga lite god söndagsmiddag och dricka nått glas vin. En dag då vi allt som oftast tar det väldigt lugnt och bara är tillsammans.

Stor kram / Therese


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar