Therese Lilja

23 april 2017

Helgen!

Hej min vän!

Hoppas du mår bra och haft en fin helg. Våran har vart super men går i vanlig ordning alldeles för fort. Men det bästa är att jag och flickorna är lediga i morgon med :)

Igår  var vi först en snabb sväng till IKEA och köpte en tv-bänk till vardagsrummet uppe som vi håller på och fixar. Bara en matta som fattas nu och en skena med gardiner, sedan ska ni få se. 
Efter IKEA va det brunch på Plaza med Daniels familj för att fira Annika som fyller år i veckan. Så gott och jättetrevligt, måste göras om många gånger. Åt så jag nästan rullade därifrån.




Sedan hann vi även med en fika hos Sofie & Niklas för att titta på deras nye lille bebis. Lilla Noa. Han va så liten och söt, låg mest och sov och verkade ganska så nöjd med livet.




Har även hunnit med en hel del fix i trädgården i helgen. Dels har vi planterat fem stycken klotpil på framsidan innanför staketet. Tanken är att de ska bli en avskärmare ut mot gatan. Längtar efter att de ska växa till sig och få fina gröna trädkronor. Sedan har vi tagit ner det gigantiska gamla äppelträdet på baksidan och några andra små träd. Vi ska nämligen göra ordning hela baksidan. Altandörr ut till ett stort trädäck, en mer organiserad köksträdgård, gräsmatta mm. och det viktigaste ( enligt flickorna ) en lekstuga. Kommer bli riktigt bra när det blir klart. Idag är vi i princip aldrig på vår baksida. Trots att den är ganska så stor.

Nu ska jag leta efter peruk till nästa helgs 30-års kalas. Sedan blir det eftermiddagsfika när Melissa vaknat. Daniel & Olivia kom precis hem från Knatteskutt.

Ha en fin fortsättning på söndagen!
Stor Kram / Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar